Suda Care

In mijn praktijk werk ik met de complete verzorgingslijn van Suda Care. Dit is een verzorgingslijn met producten voor alle type voeten.


Protection-Balsem Linie D

Verzorging en bescherming de hele dag. Deze balsem met zijn speciaal geselecteerde grondstoffen en huidversterkende bouwstoffen, is een ideaal hulpmiddel voor de dagelijkse bescherming en intensieve verzorging van de extreem droge en gevoelige huid.

Voetbalsem

De voetbalsem is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De hoogwaardige ingrediënten vitaliseren en verfrissen vermoeide en zwaar belaste voeten. De waardevolle kamille bestanddelen en de etherische olie met zijn hoog bisabolol gehalte, het kamillie extract en het azuleen kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriele en antimycotische werking. Kan meerdere malen per dag gebruikt worden.

Voetbalsem plus

Voor de droge, vetarme huid. De samenstelling met o.a. kamille extract, azuleen, menthol en kamfer lijkt erg op dat van de normale voetbalsem. Door het hogere vaselinegehalte en toevoegingen van oliën worden de droge en geïrriteerde huidgedeelten nog beter beschermt. Met name geschikt om 's avonds te gebruiken.

Klovencrème

Verzorgende creme voor de zeer droge en gekloofde huid. Intensieve verzorging op basis van vaseline. De klovencreme bevat een uiterst doeltreffende combinatie van vitamine en wortelolie. Deze bestanddelen bevorderen de huidfuncties. Met name geschikt voor het behandelen van ruwe en gekloofde huis. 's Avonds voor het naar bed gaan gebruiken.

Urea Voetcrème

De voetcrème bevat 15% ureum en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem droge huid.

Eisgel

Verkoelende voetbalsem voor vermoeide en branderige voeten. Vooral na zware belasting van voeten en benen door lang staan, intensieve sportbeoefening of lopen is eisgel aangenaam verfrissend voor de vermoeide huid. Terugvettende bestanddelen samen met etherische oliën verzorgen de huid. Het menthol gehalte zorgt voor langdurige verkoeling. Gebruik na belasting van de voeten door lang staan of sport.

Voetdeo balsem

Een intensief deodoriserende balsem tegen transpirerende voeten. Door zijn samenstelling vermindert de voetengeur en door zijn verzorgende bestanddelen is het ook voor doorgelopen voeten een weldaad. Kan 's morgens en 's avonds gebruikt worden.