UV schoensterilisator / droger

De ideale oplossing tegen zweetvoeten, schimmelnagels en voetschimmel en sterk geurende sportschoenen! Met deze UV schoensterilisator/ droger set worden uw schoenen na gebruik weer droog en bacterie- en schimmelvrij en dus ook reukvrij! Teennagelcorrectie

U plaatst de UV schoen-sterilisator/droger in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. Na 30 minuten zijn uw schoenen bacterie- en schimmelvrij.

Teennagelcorrectie

Afmeting: 21 x 7 cm, geschikt voor schoenen vanaf maat 37.

Set van 2 stuks


Eenvoudig in gebruik

U plaatst de schoensterilisator/ droger set in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. De UV-sterilisator werkt zodra het lampje binnenin brandt.

Voltage: 220-240V.10W= W5 x 2 (dus laag stroom verbruik). Laat overtollig vocht (zoals regen en sneeuw eerst goed uit uw schoenen druipen voordat u de schoensterilisator erin zet.

Meestal zijn vochtige schoenen zoals na het sporten of een regenbui, binnen een uur droog. Mochten ze na die tijd nog niet droog zijn, laat de schoensterilisator/ droger set er dan rustig langer inzitten. Zet er eventueel een kookwekker naast waarop u de door u gewenste tijd instelt. Laat de set er niet een hele nacht inzitten.

De UV schoensterilisator/ droger set heeft een wisselende temperatuur: 45 – 70 graden en kan dus non-stop gebruikt worden.

De onderkant van de UV schoensterilisator / droger set voelt goed warm aan dus zorg dat kinderen er niet aan kunnen komen!

Ideaal om schoenen, laarzen, en sportschoenen te steriliseren, te drogen en van geurtjes te ontdoen. Ook onmisbaar op wintersport, droogt en desinfecteert namelijk ook uw ski- en snowboardschoenen.!

Teennagelcorrectie

Door dagelijks gebruik te maken van de Clean & Green schoensterilisator / droger set, voorkomt u:

zweetvoeten, voetschimmel, schimmelnagels, wratten

Kleding wast u namelijk dagelijks, maar schoenen kunnen nu eenmaal niet in de wasmachine maar behoeven evenzo regelmatig van bacteriën ontdaan te worden.
Verkrijgbaar in mijn salon voor € 49.95.