Schoonheidssalon

Laat je lichaam én geest verwennen

Weleda

Afgestemd op jouw behoeften

Er is geen betere manier om de weldaad van Weleda producten te ervaren dan via een behandeling bij een van onze schoonheidsspecialisten. Weleda beschikt over een netwerk van maar liefst 320 specialisten die via diverse trainingen zijn opgeleid. En met trots kan ik zeggen dat ik per november 2017 er daar ook een van ben!!

Om jou te laten genieten en weer in balans te brengen. Vanzelfsprekend worden hierbij enkel 100% natuurlijke Weleda-producten gebruikt die helemaal worden afgestemd op jouw behoefte, mindset en huidbeeld. Bovendien werk ik (bijna) uitsluitend met mijn handen. Ik gebruik dus geen tot bijna geen apparaten maar stimuleer het zelf herstellend vermogen van de huid met de kracht van aanraking in combinatie met de unieke werking van de producten van Weleda.

In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook jij zult dit wellicht ervaren, neem daarom de tijd voor een ontstressende en ontspannen wellness behandeling. Een behandeling begint met een heerlijk verwarmend voetbad met een van de badmelken. Het loslaten kan beginnen…….

Vervolgens neem je plaats op de comfortabele behandelstoel voor een complete reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling inclusief massages, maskers en heerlijke warme kompressen, waarbij ook de handen en voeten niet vergeten worden.

Weleda? 100 % natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging voor het hele gezin!

Kijk op www.weleda.nl voor meer informatie.

Weleda